Merkit

Merkkejä voi suorittaa kuka tahansa susikalliolainen hoitajasta tallityöntekijään.

Tasomerkit

Tasomerkkien kerääminen alkaa jo alkeiskurssilta - kurssin suoritettuasi saat alkeiskurssi suoritettu-merkin ja oikeuden osallistua Susikallion toimintaan täysvaltaisena susikalliolaisena. Kunkin tason merkkitasokokeen suoritettuasi saat tason merkin - aina vaativalle tasolle saakka! SUPER-merkin ansaitsee omistautunut, taitava ratsastaja. SUPER-merkillä ansaitsee erioikeuksia esimerkiksi Susikallion kasvattien ratsastamiseen.

Valmennusliput & palkkiot

Maksettu tuntitarina oikeuttaa yhteen valmennuslippuun. Valmennusliput ovat pääsy omalla hevosella treenaamiseen valmentajan tarkan silmän alla.
Ilmaisen valmennuksen haluamalleen valmentajalle, haluamallaan hevosella ja haluamassaan lajissa tienaa viisi (5) kertaa mihin tahansa Susikallion tuotos-toimintaan osallistuttuaan (tunnit, leirit ym).
Viisi (5) tasotuntia oikeuttaa merkkitasokoelippuun, joka vaaditaan seuraavalle tasolle siirtyvään merkkitasokokeeseen osallistumiseen. Yhteen luokkasuoritukseen vaaditaan yksi lippu!
Harvinaisen tähtimerkin saa onnekas tallilainen erityisen onnistuneesta, suorastaan säkenöivästä tuotoksesta (päikky/tunti/leiri jne.) Kolmella (3) tähtimerkillä saa huikean yllätyslahjan ratsastuskoululta.
Tsemppimerkin ansaitsee esimerkillisellä toiminnalla tallilla ja muiden tallilaisten hyväksi. Viidellä (5) tsemppimerkillä ansaitsee ilmaisen valmennuksen.
Joskus ope on niin hyvällä tuulella että haluaa palkita ahkerat tallilaiset ihanalla palkinnolla - mikäpä olisikaan sen parempaa kuin omalla (hoito)hepalla ratsastus!

Ansiomerkit

Lajissa erityisen ansioitunut ratsastaja palkitaan lajimerkeillä. Lajilleen omistautuminen näkyy niin tunti- ja tapahtumaosallistumisissa, kisakalenterissa kuin päiväkirjassakin. Tai ainakin ehtymättömänä kiinnostuksena... Hoitomerkin ansainnut tallilainen pitää (hoito)hevosestaan aivan erityisen hyvää huolta.

Persoonalliset

Draamaprinsessa on se tallilainen, jonka draamailut kaikki tietävät - jollei tallilla, niin Ersola Clubilla... Draama tuntuu seuraavan tätä prinsessaa minne ikinä jalkansa laittaakaan.
Hevosrakkaan (hoito)hevonen kiiltää mutakelilläkin, ja sen lajitoverit kadehtivat pollen saamia porkkanamääriä. Hevosten takiahan täällä ollaan?!
Kaikkien kaveri on melkein yhtä tunnettu kuin draamaprinsessa, ilman sitä draamavivahdetta...
Nautiskelija löytää aina syytä ottaa lunkisti ja nauttia: vaikka sitten räntäsateessa koulutreeneissä.
Pikkuprinsessa pukeutuu tallille aina viimeisen päälle, eikä Pikkuprinsessan hevosessakaan koskaan kasva esimerkiksi yhtä jouhea väärään suuntaan.
Salapoliisi tietää aina kaikesta kaiken, eikä kaihda käyttää juoruja omaksi hyväkseen.
Tallitonttu on se tallilla 24/7 luuhaava hevosrakkaan bff. Onkohan kukaan koskaan nähnyt Tallitontun poistuvan tallialueelta...?
Tallihengettären ansiosta kahvihuoneessa on aina tuoretta pullaa, eikä kaikkein kamalinkaan rääkkitunti ole ihan niin paha Tallinhengettären siivittämänä.
Tallipoliisi tietää Salapoliisin tavoin aivan kaiken, mutta Tallipoliisi on joko toimiston ovella jakamassa uutisia eteenpäin tai jättämässä päivän kuudetta heippa-lappua pahaa-aavistamattoman tallikaverin karsinanoveen...
Tähtityyppi ei jää keltään huomaamatta! Tähtityyppi saa jokaisen päivän loistamaan oman hevosensa lisäksi.

Spessut

Haaveilija sekoitetaan usein Nautiskelijaan, mutta kukaan ei ole aivan varma, onko Haaveilija ihan aina paikalla vai valveunessa omissa maalmoissaan.
Hevostieteilijää erehdytään usein luulemaan ratsastuksenopeksi, sillä Hevostietelijä kärkkyy alkeiskurssilaisia toiveissaan päästä pätemään. Edes vähän.
Open lellikki saa tunneilleen aina lempparinsa, eikä lellikki kuunaan joudu silmätikuksi.
Pelimies(- tai nainen) tuntuu pyörivän tallilla lähinnä deitinhaussa.
Vauvakuumeilijan kannattaa pysytellä etäällä Pelimiehestä. Vai oliko kyse varsoista...? Oli miten oli, Vauvakuumeilijan ympärillä leijuu väkevä vaaleanpunaisen hattaran huntu.


Ratsastuskoulu Susikallio
Koivukuja 10
Susijoki

Avoinna ti-pe 14.30-21.30 ja la-su 8-17.

© Ratsastuskoulu Susikallio 2008-2018. All rights reserved. VIRTUAALITALLI / VIRTUAALIHEVONEN